18 de juny de 2016

Tots fem Bages vol que durant la campanya electoral es debatin les polítiques migratòries

Tots fem Bages, amb la campanya electoral com a teló de fons, creu que es un bon moment per debatre i reflexionar sobre el tema migratori des de tots els seus vessants. 
És per això que demana a totes aquelles persones que participen de la vida política i associativa de Manresa i el Bages que facin servir les seves tribunes publiques als diaris i mitjans de comunicación per reflexionar no només sobre la crisi dels demandants d’asil si no també sobre els moviments migratoris en general.

La crisi dels demandants d’asil que han arribat a Europa però no poden exercir els seus drets ha fet que la ciutadania estigui especialmente sensibilitzada i és un bon momento per debatre a fons les causes d’aquesta crisi i dels moviments migratoris en general i fer propostes de com resoldre-la.


Més enllà de com gestionar la urgència actual, cal aprofitar el moment per generar debat entorn les polítiques de gestió de la diversitat de les administracions per trobar la manera de crear pobles i ciutats on la convivència sigui molt més inclusiva del que és.

Aquest debat als mitjans de comunicación anirà seguit, després de les eleccions, d’una jornada de treball per concretar accions i polítiques necessàries per a la nostra ciutat.

Tots fem Bages recollirà totes les aportacions fetes i, com en altres processos electorals, vetllarà perquè no s’usin els migrants per a llençar missatges xenòfobs i excloents.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada